e-mail: contact@proiecteacasa.ro

În categoria noastră de proiecte de case unifamiliale, vă oferim o gamă variată de planuri pentru case parter. Avem opțiuni diverse pentru diferite dimensiuni de teren, inclusiv parcele înguste și mici, precum și proiecte care se conformează diferitelor cerințe, cum ar fi stilul acoperișului, suprafața construită și înălțimea clădirii.

Recomandăm cu încredere planurile noastre pentru case parter, care includ și variante cu costuri reduse de construcție, fără a sacrifica estetica și funcționalitatea.

Catalogul cuprinde propuneri în ton cu cele mai recente tendințe arhitecturale, dar și planuri tradiționale. Toate acestea se disting prin estetica atractivă a fațadelor și distribuția inteligentă și confortabilă a spațiilor interioare. Proiectele sunt eficiente din punct de vedere energetic, respectând standardele actuale privind performanța energetică.

Proiectele de case cu mansardă reprezintă una dintre cele mai populare colecții din oferta noastră. Aceste case sunt proiectate pentru eficiență energetică, respectând standardele actuale, ceea ce reduce costurile de întreținere.

Proiectele noastre de case cu mansardă vin într-o gamă variată, de la cele moderne la cele tradiționale, pentru a se potrivi cerințelor si regulilor de construcție. Acestea oferă solutii interioare funcționale pentru o utilizare comodă, indiferent de dimensiunea suprafeței. Planurile sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, inclusiv pentru terenuri înguste sau în pantă. Casele cu mansardă din colectia noastra includ și variante cu sau fără garaj pentru a satisface diverse nevoi.

Diversitatea stilistică a colecției vă oferă posibilitatea de a vă adapta aspectul exterior al casei la preferințele estetice individuale.

    Proiectul unei case cu două etaje reprezintă o soluție ideală pentru investitorii care doresc o suprafață utilă mare, dar se confruntă cu restricții legate de dimensiunea terenului. Casele cu două etaje se pot adapta perfect pe terenuri mici sau cu forme neregulate. Prin adăugarea unui etaj, se poate obține spațiu suplimentar necesar pentru grădină, garaj sau alte construcții anexe. În colectia noastra, veți găsi proiecte de case cu două etaje potrivite pentru terenuri înguste, proiecte de case cu etaj si pentru terenuri în pantă.

 Un proiect bine gândit al unei case cu două etaje reprezintă o combinație ideală între eficiența costurilor și funcționalitatea excepțională. Casele cu două etaje devin din ce în ce mai populare și atrag tot mai mult interes din partea investitorilor. Avantajul lor principal constă în raportul favorabil dintre confortul utilizării și costurile de construcție. Construcția unei case cu două etaje cu aceeași suprafață, în comparație cu o casă cu mansardă, poate implica costuri similare pentru investitor. Cu toate acestea, două etaje complete, fără restricții legate de înălțimea mansardei, oferă mult mai multe posibilități de aranjare și utilizare a spațiului. Absența pantelor la  etaj face  camerele să fie mai spațioase și mai ușor de aranjat, fără a necesita mobilier personalizat. În plus, spațiile de la primul etaj beneficiază de o mai bună iluminare datorită ferestrelor de dimensiuni mari. În proiectele noastre de case cu etaj etaje, folosim adesea ferestre mari, care nu numai că luminează bine spațiul, dar conferă casei  un aspect modern și luminos.

  Colecția noastră de proiecte  case duplex este o categorie extinsă care oferă opțiuni atât pentru clienții individuali, cât și pentru dezvoltatori. Aceste proiecte sunt adaptate pentru a satisface nevoile familiilor și ale investitorilor. Toate aceste proiecte au fost meticulos elaborate, urmărind cele mai recente tendințe arhitecturale, și vin cu planuri funcționale complete și finisaje elegante ale fațadelor.

   Proiectele noastre de case duplex destinate clienților individuali reprezintă o gamă variată și bogată. Aceasta include proiecte de case cu subsol, proiecte de case cu mansardă sau proiecte de case cu etaj. Toate acestea oferă un aranjament intern complet funcțional, care poate fi personalizat în funcție de nevoile fiecărei familii, datorită opțiunilor și configurațiilor variate. Terasele mari extind eficient zona de relaxare a casei, ceea ce este un aspect important pentru clădirile cu o suprafață utilă mai mică. Datorită interesului ridicat din partea clienților, am pregătit, de asemenea, versiuni pentru construcția caselor duplex pornind de la cele mai populare proiecte de case unifamiliale

Ce caracterizează ansamblul de case însiruite? 

Casele însiruite reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care preferă să trăiască într-un mediu mai deschis decât într-un bloc. Aceste clădiri sunt unite prin pereții laterali, formând fațadele frontală și posterioară ale ansamblului. Un ansamblu de case în șir constă cel puțin din trei clădiri, fiecare având propriile intrări. De obicei, garajele sunt situate în fața caselor, în timp ce în spate există grădini delimitate.

Casele din ansamblul de case însiruite 

 Spații comune r sunt independente, ceea ce înseamnă că fiecare clădire are propria intrare, loc de parcare și grădină. În plus, fiecare clădire are propriul acoperiș și instalații. Cu toate acestea, locuitorii ansamblului de case în șir trebuie să împartă spații comune, cum ar fi drumurile de acces, zonele de joacă sau terenurile sportive.